YouthSection > Arkiv > Ambassadører > René Rasmussen

Kontaktinformation

Sjælland og øerne

Navn: René Rasmussen
Region: Sjælland og øerne
Telefon: +4542262666
Mailrr@youthsection.dk 
Facebook: Klik her! 

Hej


Mit navn er René, jeg er ambassadør for Sjælland og øerne omkring. 
Jeg fik mit sidste vidnesbyrd fra Rudolf Steiner-Skolen i 2009, efter jeg havde været der i 15 år af mit liv, og har siden arbejdet med Youth Section Denmark.

I min årsopgave skrev jeg om Iværksætteri, hvor jeg startede min egen virksomhed, STAFFmateriels.com.

Jeg har ved siden skolen, arbejdet rigtig meget med OverSkoleStævnet (OSS), og været med til at arrangere det i 4 år. I 2008 var jeg en af hovedarrangørene. I sommeren 2009 tilføjede jeg sammen med Andreas Sørensen og Jonathan Lorentzen OSS miniFestival, for de ældste elever.
Jeg har generelt engageret mig i rigtig meget elevarbejde - og har aldrig fortrudt det et eneste sekund. 

Idag arbejder jeg som sagt med Youth Section Denmark, som er et projekt jeg har drømt om at lave i mange år. Jeg har altid ønsket, at der fandtes et sted hvor man kunne samle alle aktiviteter, informationer, beretninger osv. for de danske Rudolf Steiner skoler. Idag er alle informationer spredt ud over flere hundrede internetsider, som ingen har en chance for at finde rundt i. I dag står vi så med værktøjet, nemlig YouthSection.dk - her kan alle skolerne tilføje deres begivenheder til kalenderen, finde oplysninger på de andre skoler, og ikke mindst også se hvordan og hvorledes næste OverSkoleStævne bliver arrangeret - og hvordan det forløb. Alle disse ting og meget meget mere, vil blive at finde på siden. Så glæd dig til at en ny verden åbner sig...

Med venlig hilsen
René Roger Rasmussen
Youth Section Denmark