Kontaktinformation

Rudolf Steiner-Skolen i Odense

Lindvedvej 64
5260 Odense S
Tlf.: 6595 7004 - kontortid hverdage fra 8-13
Telefax: 6595 7947
E-mail: kontoret@steinerskolen-odense.dk
Hjemmeside: www.steinerskolen-odense.dk
Facebookgruppe

Rudolf Steiner-skolen i Odense

 

Om Rudolf Steiner Skoleforeningen i Odense:

Rudolf Steiner-Skolen i Odense blev grundlagt helt tilbage i 1971. Forud var gået 10 års forberedelser af en gruppe mennesker, der alle havde tilknytning til Antroposofisk Selskab. Deres ambition var at skabe en friskole, der med udgangspunkt i Rudolf Steiners antroposofi kunne danne

et alternativ til folkeskolen. Derfor grundlagde de Rudolf Steiner Skoleforeningen i Odense.

Foreningen har som erklæret formål, dels at støtte drift og udvidelse af skole og børnehaver, dels at arbejde for oprettelse af drift af andre institutioner baseret på Rudolf Steiners idéer samt at arrangere kurser og foredrag.”

Forældreudsagn:

"Vi valgte Steinerskolen til vores barn, fordi her får fantasien lov at leve og fordi vi godt kan lide måden, som børnene lærer på. Vi tænkte meget over fagligheden, "fordommene" fra omgivelser og om Steinerskolen blot var leg med træpinde og bogbinding. Det er det ikke.
Det er også IT-projekter, stor faglighed og masser af kreativitet. Vi ville også sikre os at skolen gav børnene IT-kompetencer, "ikke befandt sig i fortiden" og var andet end uldundertøj og soyamælk. Den skulle afmystificeres.
Vi mener, at vores børn lærer kreativitet og anderledes tankegang på Steinerskolen. De får selvværd og tro på sig selv. Vi er også meget begejstrede for måden børnene lærer at stille sig op og fremlægge på"

Jakob Risbro, journalist og vært på TV2 Fyn, far til to børn på skolen.

Gammel Elevudsagn:

At arbejde (alene?) med kreative processer, kræver masser af vilje, målrettethed og først og fremmest evnen til at kunne stå alene med ansvaret for sin egen og virksomhedens udvikling.
At tro på sine idéer og tage livtag med dem, er noget jeg genkender som en del af den uddannelse jeg har med fra Steinerskolen i Odense.
Jeg tror på, at villigheden til at kaste sig ud i sine drømme og lykkes med dem også hænger sammen med den indlæring man bliver præsenteret for i Steinerskolen: At vide lidt om meget, frem for meget om lidt.

Anne Black designer, 
Dimitteret 1990
egen virksomhed:
anneblack.dk