YouthSection > OSS > Hvad er OSS

Hvad er OverSkoleStævnet?

OSS

- OverSkoleStævne

OverSkoleStævnet er et stævne for 9. - 12. klassere, arrangeret udelukende af elever (repræsentanter) fra de forskellige Rudolf Steiner skoler i Danmark, som mødes ca. 13 gange om året. 

Repræsentanterne planlægger ALT, lige fra sovepladser til workshops, mad, tilmelding/betaling osv.

Stævnet går på skift imellem skolerne, og afholdes altid i Kristihimmelfarts ferien (onsdag til søndag), hvert eneste år. 

Op til stævnet, modtager alle elever et program fra stævnet, hvori der ligger workshopsbeskrivelser. Med programmet kommer der også en tilmeldingsblanket, hvor man skriver sine prioriteter.

Der er overnatning på stedet, enten i telt eller i lokaler der er lavet om til sovesale. Der bliver serveret morgenmad alle dage, frokost og aftensmad tors-, fred-, og lørdag.

Stævnets formål

Stævnet har til formål at skabe og vedligeholde kontakten imellem eleverne fra de forskellige skoler. Her kan man komme og møde 250-300 unge mennesker, der går på den samme skole som en selv. Der hersker altid en meget speciel stemning over et OverSkoleStævne, da alle står i den samme uddannelsessituation, man skal ikke til at forklare frem og tilbage, hvordan og hvorfor man går på en Steinerskole. Mange deltagere oplever at det ikke er så tosset enda at gå på Steiner. For på OSS ser man virkelig kreativiteten blandt de unge mennesker der går på Steinerskole. Tror du ikke på os - så kig endelig forbi OSS næste gang. 

Du kan finde flere informationer om OverSkoleStævnet i menuen til højre, finder du ikke hvad du søger, så kontakt os endelig, bare klik her.

osslogo