YouthSection > Arkiv > Om YouthSection

Om YouthSection

Youth Section Denmark

WE ♥ WALDORF!

Elevorganisation, Rudolf Steiner Skolerne i Danmark

Youth Section Denmark er en organisation med det formål at skabe et bedre og større samarbejde, kendskab og ikke mindst vendskab imellem elever fra skolerne. 

OverSkoleStævnet er en af de store begivenheder, som vi støtter på flere forskellige måder. Ved OSS 2010, vil vi bl.a. afholde vores egen workshop, hvor der vil blive arbejdet med alle former for multimedie (temaet i 2010 er: “Levende Billeder”). Læs mere - KLIK HER! Samtidigt er det også vores vision at starte flere tiltag i mindre og større skala. Det kunne fx være et “MellemSkoleStævne”.

Målet med begivenhederne er også at øge kendskabet til Steinerskolerne for udefrakommende. 

YouthSection.dk er samtidigt et sted hvor man som elev kan finde informationer om tidligere elevers arbejde, det kunne fx være: “årsopgave”, “hvorfor tog du en 12. klasse?”, “Hvor gik du hen da du gik ud?” og lign.

Youthsection.dk

Men vores projekt rummer meget mere end dette.  Besøger du idag youthsection.dk - vil du finde flere informationer der henvender sig til både tidligere elever, nuværende elever samt forældre og interesserede. Vi har samlet rigtig mange ting, bl.a. finder man også en kalender for alle skolerne, relaterede nyheder, ordbog, korte beskrivelser om Rudolf Steiner, Antroposofi og lign. 

Finder du ikke det du skulle bruge? Så skriv endelig til os. Vi hjælper også gerne med kontaktformidling ved udvekslingsophold og lign.