YouthSection > Nyheder > Nyhedslæser

Sommer opdatering

06-06-2010 19:27 af René Roger Rasmussen

Nye spændende tiltag

Youth Section Denmark på OSS 2010

På OverSkoleStævnet 2010 var YSDK repræsenteret med egen medieworkshop og tøjbutik. Meget af workshoppens arbejde findes på vores YouTube TV kanal, på vores facebook side samt i OverSkoleStævnets gruppe.

YSDK vil gerne takke alle der deltog på dette års stævne, for det er jer der holder liv i alle de aktiviteter, som en lille gruppe mennesker arbejder på hvert eneste år. Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen næste år.

OSS miniFestival 2010

Vi rykkede for 2 måneder siden dette års miniFestival til efter sommerferien, grundet flere forskellige udfordringer med festivalen. Nu er vi snart klar med et nyt tidspunkt og sted - så husk og hold dig opdateret på vores hjemmeside, facebookgruppe og fanside!

YouTube TV kanal

Hvis du ikke allerede har været forbi, så skynd dig ind og tjek vores YouTube TV kanal, der ligger rigtig mange fede videoer fra dette års OverSkoleStævne. Se bl.a. hvordan Rudolf Steiner Skolen i Odense vandt volleyball turneringen for 7. gang i træk, hør om parkour holdet og om hvordan Off Road Crocket blev en del af OSS/junglesport i et spændende interview med skaberne bag! Klik her!

Youth Section Denmark til Mennesket i Midten

YSDK deltager i “Mennesket i Midten” arrangementet fra d. 17. - 19. september 2010 i Frederiksberg have, kom og oplev frugterne af 100 års antroposofi i Danmark. Tema’er: Jordbrug, medicin, pædagogik, bankvirksomhed, kunst, forskning og spiritualitet . Læs meget mere om projektet ved at klikke her!

Ny facebook gruppe
YSDK har netop oprettet en ny Facebookgruppe, som skal hjælpe os med at samle de bedste historier fra Steiner skoler fra hele verden. Gruppen hedder Waldorf Stories, og tæller i skrivende stund mere end 160 medlemmer. Klik her og bliv medlem af gruppen.

Med venlig hilsen 
Youth Section Denmark 

Tilbage